در میان انواع مختلف پارتیشن، پارتیشن اداری وجود دارد که عمدتاً در ادارات و مشاغل مورد استفاده قرار میگیرد. کاربردهای آنها زیاد است. اگرچه قیمت آنها بالا است، اما بسیار مقرون به صرفه هستند.
انواع پارتیشن اداری
پارتیشنهای اداری به دو دسته کلی ثابت و متحرک تقسیم میشوند. پارتیشنهای ثابت همانطور که از نامشان پیداست روی زمین ثابت میشوند و با پیچ و مهره محکم میشوند. پارتیشنهای متحرک متحرک هستند و قابل جابجایی هستند. به طور معمول، پارتیشنهای ثابت تا سقف گسترش یافته و همچنین برای استحکام بیشتر پیچ میشوند. آنها عمدتاً در فضاهای تجاری و اداری استفاده میشوند. این نوع پارتیشن در شرکتهایی استفاده میشود که میخواهند یک سالن بزرگ را برای چند نفر تقسیم کنند یا یک اتاق چاپ یا یک اتاق سرور را تجهیز کنند.
در خانهها معمولا از پارتیشنهای متحرک استفاده میشود. همچنین میتوان از یک پارتیشن ثابت شیک استفاده کرد. به عنوان مثال، برای پلانهایی با آشپزخانه در ورودی، یک پارتیشن ثابت شیک میتواند نمای اولیه را به سمت سالن هدایت کند.
در اغلب موارد پارتیشن اداری سیار در یک کارخانه یا کارگاه تهیه و ساخته میشود و سپس به محل مورد نظر حمل میشود. معمولاً برای تسهیل حرکت آن از کاستورها استفاده میشود. این نوع پارتیشن معمولاً از کف تا سقف گسترش نمییابد، به یک دلیل واضح: برای آسان کردن جابجایی. پارتیشن اداری متحرک معمولا از چوب یا ام دی اف ساخته میشود.
پارتیشنهای اداری در کجا استفاده میشود؟
در برخی از شرکتها شاهد دیوارهای شیب دار یا ستونهای اضافی هستیم که علاوه بر تاثیر نامناسب و مضر در دکوراسیون این محیطها، از ایجاد فضاهای لازم جلوگیری میکند. استفاده از پارتیشن اداری به شما این امکان را میدهد که این ستونها را پنهان کرده و هرگونه نقص دیوار را پنهان کنید. پنهان کردن عیوب ساختمان یکی از مزایای پارتیشن اداری برای زیباسازی محیط است.
هدف اصلی پارتیشن اداری جداسازی فضاهای مختلف است. به این معنی که ساختمان را میتوان به راحتی و به سرعت تقسیم کرد. داشتن یک اتاق مجزا برای هر کارمند میتواند به افزایش کارایی کسب و کار کمک کند. کارکنان با ایجاد فضاهای مجزا نسبت به محیط کاری خود احساس مسئولیت میکنند و برای سازماندهی آن، طبقه بندی اسناد و ... تلاش میکنند.
از طرفی با تفکیک فضاها، کارکنان میتوانند با آرامش بیشتری مسئولیت خود را بر عهده بگیرند و کار مطابق با اهداف شرکت انجام شود. استفاده از پارتیشن اداری به شما این امکان را میدهد که ساختمان را به دلخواه خود تقسیم بندی کنید.
چگونه پارتیشنهای اداری را نصب کنیم؟
نحوه اجرای پارتیشن اداری شیشه ایدر ادامه گفته میشود. برای نصب پارتیشن اداریدر ابتدای کار لازم است پانلها، تکیه گاهها و براکتها را جدا کرده و سپس ساخت و ساز را آغاز کنید. برای ساخت لتها باید گیرههای 10 سانتی متری و پایههای پی وی سی بلند را از هم جدا کنید سپس با استفاده از پیچ گوشتی آنها را مونتاژ کنید. سپس باید پایههای بلند پی وی سی را از کنارهها به نوارها پیچ کنید و آنها را مونتاژ کنید. این چارچوب اصلی پارتیشن را تشکیل میدهد.
اکنون زمان نصب دربها و شروع به بستن پانلها است. از پایین شروع کنید تا در صورت لزوم پارتیشن بتواند شیب زمین را جذب کند. پس از بستن پانلها، با بستن قابهای شیشهای از پایین شروع کنید. اینها باید با شیشه بسته روی قاب نصب شوند. پس از بستن فریمها میتوان پنل بالایی فریم را روی شیشهها قرار داد و با پیچ اسکایپ یا از داخل به صورت گونیا پیچ کرد.
پس از نصب نمای بیرونی، لتها را به کف پیچ کرده و محکم کنید تا در صورت نیاز هنگام باز و بسته شدن لتها، پارتیشن تکان نخورد. پس از بسته شدن نمای بیرونی، نمای عقب را به همین ترتیب تکرار کنید.